Ympäristöjärjestelmä

[vc_row css=”.vc_custom_1588685431467{margin-top: -40px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä ja sertifikaatti

Ekokompassin käyttäjä saa tuekseen oman neuvojan. Ekokompassi-neuvoja tukee ympäristöjärjestelmän käyttöönotossa. Organisaation kanssa yhdessä laadittava ympäristöohjelma on suunnitelma konkreettisten toimenpiteiden toteuttamiseksi. Se on tärkein työkalu toiminnan kehittämisessä.

Yleensä organisaatio tapaa Ekokompassi-neuvojaa kolme kertaa. Tapaamiset sovitaan noin neljän kuukauden ajalle. Organisaation ympäristövastaava ja muut ympäristötyön avainhenkilöt saavat tehtäväänsä koulutuksen.

Organisaatio on valmis auditoitavaksi, kun ympäristöohjelmaa on toteutettu puoli vuotta. Auditoinnilla Ekokompassi-auditoija tarkistaa, täyttyvätkö Ekokompassin 10 kriteeriä käyttäjän toiminnassa.
Auditoinnilla on mahdollisuus saada vielä uusia näkökulmia ja ideoita ympäristövastuuseen.

Ekokompassi-neuvojat ja -auditoijat ovat kilpailutettuja ja tehtäväänsä koulutettuja ympäristöalan asiantuntijoita.

Ekokompassi sopii toimialasta riippumatta niin yrityksille, yleisötapahtumille, järjestöille kuin virastoillekin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5037″ img_size=”1000×400″ alignment=”center” onclick=”custom_link” title=”Hinnasto”][vc_column_text]Tutustu Ekokompassin 10 kriteeriin[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3873″ img_size=”1000×400″ alignment=”center” onclick=”custom_link” title=”Sertifikaatin rakentaminen ja ylläpito”][vc_column_text]Tutustu yritysvastuun osa-alueisiin[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4316″ img_size=”1000×400″ alignment=”center” onclick=”custom_link” title=”Ekokompassin rakentaminen”][vc_column_text]Tutustu rakentamisen vaiheisiin[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3870″ img_size=”1000×400″ alignment=”center” onclick=”custom_link” title=”Usein kysyttyä”][vc_column_text]Usein kysyttyä Ekokompassista[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]